menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Leiden weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

advocaten Leiden

Een kundige Advocaat uit Leiden helpt u graag verder.

Laat u bijstaan door een advocaat in Leiden

Wanneer u op zoekt bent naar een advocaat in Leiden, dan is het bepalend dat u weet wat voor type advocaat u zoekt. Veelal heeft elke advocaat een bepaald vakgebied. Het tarief hangt alsmede af van het specialisme van de advocaat.

Vaak wordt een advocaat in Leiden pas geraadpleegd wanneer er zich een juridisch conflict of een rechtszaak aandient. Helaas is dan vaak al schade aan de situatie aangericht die niet meer makkelijk herstelt kan worden. Een advocaat kan ook nauwgezet in een tijdig stadium van ongeschatte waarde zijn en vanuit een juridisch oogpunt bepaalde conflicten oplossen of narigheden vermijden voor u.

Een jurist in Leiden kan namens u opereren in juridische procedures of rechtszaken, maar kan u bovendien voorzien van juridisch advies buiten dat er sprake is van een rechtszaak. Een raadsman begeleid vaak bedrijven maar ook particulieren indien zij aan de slag willen met een fundamenteel deel van hun vermogen. Als u een advocaat van particulier oogpunt wil inzetten denk dan aan:

  • Echtscheidingsadvocaat
  • Arbeidsrechtadvocaat
  • Letselschade advocaat

Afhankelijk van waar u exact advies bij nodig heeft kunt u het beste met een specialist om tafel. Een generalist is meestal iets goedkoper, maar kan u minder goed van dienst zijn bij specifieke vraagstukken dan een vakkundige in zijn of haar specialisme.

574
Klanten geholpen met advocaten vergelijken
6.204
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Leiden

Heb ik een advocaat uit Leiden nodig?

U heeft persoonlijk over het algemeen het recht om te bepalen of er een advocaat ingezet wordt of niet. Echter is dat in de praktijk niet continu het geval. In het geval dat u een rechtsvordering wilt uitvoeren in een letselschadezaak, zult u bijgestaan moeten worden door een advocaat.

Hetzelfde geldt indien u als eiser een kort geding wilt aanspannen. Indien er een kort geding tegen u wordt aangespannen bent u vervolgens niet verplicht tot een advocaat. Waarbij het vanzelf wel nadrukkelijk aan te raden is, om in deze laatste omstandigheden een advocaat in de arm te nemen.

Daarnaast in het geval van een procedure is het erg gebruikelijk dat u zich bij laat staan door een advocaat. Het verschilt dus erg per omstandigheden of u wel of geen advocaat vereist in moet schakelen. Gaat u naar een kantonrechter? Dan is er geen verplichting tot advocaat. En wanneer u naar een civiele rechter gaat voor een zaak met belasting boven de 25,000 euro (of onbeperkt) dan heeft u wel een advocaat nodig voor juridisch advies en begeleiding.

Hoeveel u aan kosten kwijt bent aan een advocaat in Leiden loopt hevig uit elkaar. Het hangt af van vele factoren zoals: rechtsgebied, ervaring, deskundigheid en eventuele aanvullende kosten zoals griffiekosten, onderzoekskosten en kantoorkosten.

mac
mac
img

Ik ben Jent Heutinck, regiomanager in Leiden. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een advocaat uit Leiden.

Een kundige advocaat in Leiden vinden

Het kan een hele klus zijn om een goede advocaat te vinden in Leiden. Er bestaan nogal wat advocaten in Leiden. Natuurlijk bent u op zoek naar de advocaat die past bij uw situatie en wensen. Het is van belang dat u een klik heeft met een organisatie waarmee u zaken doet echter in juridische zaken wilt u grotendeels iemand met verstand van zaken.

Graag geven we u wat tips om de speurtocht wat simpeler en sneller te laten lopen. Begrijpelijk is het vervolgens van belang dat er goed helder is welke zaken u wil uitbesteden aan een advocaat. Zo zijn er speciale advocaten die gericht zijn op bv. echtscheidingen.

Wilt u hierbij alleen samen met de andere partij om de tafel gaan zitten om de kwestie te bespreken of moet er ook werkelijk een echtscheidingsconvenant te komen. Er bestaat een groot verschil in wat voor juridische bijstand u op zo’n moment nodig heeft. Wij hebben echter voor elke situatie de juiste advocaten in Leiden voor u gevonden.

Ook op zoek naar een vakkundig juridisch advies? Laat dan uw informatie achter. U krijgt dan van meerdere advocaten uit Leiden een offerte, die u snel en gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken. Op basis van de door u gekozen specialismen en degene die het beste bij uw situatie past, kiest u de geschikte deskundige advocaat.

Recensies

Dit is wat tevreden Advocaat matches over Professionals Leiden te zeggen hebben!

img

Walter Jop

Razendsnelle service, meer dan genoeg keuze en direct een goede Advocaat gevonden! Ik ben normaal niet zo’n fan van organisaties als Professionals Leiden maar na deze samenwerking ben ik positief verrast! Bedankt mannen!

img

Saartje van den Broek

Ik ben erg te spreken over de service van Professionals Leiden. Binnen een week had ik een nieuwe Advocaat die volledig begreep wat ik wil!

Professionals uit andere branches in Leiden

Let's Talk

Bij Professionals Leiden staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier